Despre noi


Salutări!

Eu sunt Domnul Meșterache!

Sunt aici să te ajut. Pot face pentru tine două lucruri extrem de importante:

 

Cauți un meseriaș pentru casa ta?

Atunci când ai nevoie de un meseriaș, știu cât de greu este să faci alegerea corectă. Poți alege în funcție de preț, poți alege în funcție de experiență și poți merge pe instinct. Te poți uita pe simpla prezentare a meșterului sau pe un anunț pentru a vedea pe cine să alegi.

Și totuși, poți face alegerea greșită. Asta deoarece nu ai interacționat cu acel meseriaș, nu știi nimic despre el. Ei bine, tocmai aici intervin eu.

Eu sunt aici pentru a-ți pune la dispoziție o întreagă platformă pe care poți găsi meșteri bine pregătiți, gata să-ți sară în ajutor. Aici poți verifica experiența lor anterioară, poți viziona profilul lor și poți vorbi direct cu ei, ceea ce este extrem de important.

Domnul Meșterache este dicționarul tău de meșteri, cartea ta de telefon cu meseriași. Oriunde, oricând și de oricine ai avea nevoie pentru o reparație sau pentru renovări, pe platforma Domnul Meșterache vei găsi garantat meseriașul potrivit.

 

 

Ești meseriaș și ai nevoie de clienți?

Nimic mai simplu. Fă-ți și tu cont pe platforma Domnul Meșterache și găsește oamenii care au nevoie de serviciile tale. Aici poți să-ți completezi un profil care să evidențieze experiența ta și să scoată în evidență principalele avantaje ale tale.

Poți să îți descrii activitatea, să ne spui despre realizările tale și să arăți oamenilor că stăpânești meseria ca un adevărat profesionist. Dacă vor avea nevoie de serviciile tale, cu siguranță te vor contacta.

Eu sunt aici să te ajut să-ți creezi o rețea de clienți fideli. Scrie-ne cât mai multe detalii despre ce știi să faci și menține-te activ pe platformă pentru a interacționa cu cât mai multe persoane interesate de serviciile tale. Ei sunt potențialii clienți pe care îi aștepți.

 

Cu respect, Domnul Meșterache!