Termeni și condiții

Termeni și condiții Domnul Meșterache (mesterache.ro)

Bine ai venit pe site-ul mesterache.ro – locul în care cauți și găsești meseriași pentru casa ta sau clienți pentru atelierul tău.

Fie că ești în căutare de meseriași sau ești un meșter în căutare de clienți, mesterache.ro este platforma perfecta. Aici găsești anunțuri pentru ambele cazuri.

Te rog să acorzi puțină atenție acestor termeni și condiții, întrucât serviciile acestei platfome pot fi oferite doar persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse în continuare.

  1. Termeni folosiți – explicați pe înțelesul tuturor:

Site = pagina web mesterache.ro (și moderatorii săi), cu toate aplicațiile și secțiunile acesteia

Utilizator = orice persoană fizică și/sau juridică, în vârstă de cel puțin 18 ani, care accesează site-ul mesterache.ro.

Anunț = ofertă publică lansată de un Utilizator prin care este prezentat un serviciu cu scopul promovării.

Moderatori = persoanele care verifică un Anunț înaintea sau ulterior publicării acestuia pe site-ul mesterache.ro

Termeni și condiții = prezentul contract de utilizare

  1. Acceptarea condițiilor

Folosirea site-ului mesterache.ro presupune acceptarea necondiționată și în totalitate a acestor Termeni și Condiții. Prin folosirea site-ului, se întelege atât accesarea, vizitarea, înregistrarea unui cont pe site, cât și/sau folosirea serviciilor de publicare pe Site a anunțurilor. Te rugăm să acorzi câteva minute pentru a le citi. Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza această pagină în orice moment Pagina Termeni și condiții este disponibilă permanent și poate fi consultată oricând aici.

Orice Utilizator care accesează site-ul și/sau care oferă informații cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Site își dă consimțământul ca datele sale să fie colectate și prelucrate de catre Furnizor pentru prestarea în condiții optime a serviciilor precum și în scopuri de marketing, inclusiv marketing direct, cu respectarea și fără a fi prejudiciate drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal, respectiv informarea persoanei vizate, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, Utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea oricăruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisă în acest sens, datată și semnată, catre echipa Mesterache.ro.

  1. Descrierea serviciilor oferite

Mesterache.ro este un site de anunțuri online unde poți publica anunțuri sau poți căuta printre anunțurile publicate deja de către alți Utilizatori.

3.1. Adăugarea unui anunț

Noi, echipa proiectului mesterache.ro, ne dorim ca toate Anunțurile publicate să fie scrise corect și să fie conforme cu realitatea. Datorită acestui motiv, aprobarea anunțurilor nu se face instantaneu, acestea fiind verificate de o echipă specializată care are dreptul de a le corecta și publica ulterior acestor verificări, sau după caz, corecturi. Ne rezervăm dreptul de a respinge și/sau șterge anunțurile care nu corespund.

Pentru a adăuga un Anunț trebuie să completezi formularul care se deschide la click pe butonul de ”Inregistrare”. Te rugăm să completezi date reale de contact, astfel încât să poți fi contactat de Utilizatori.

Prin trimiterea anunțului spre publicare către Site, declari că ești de acord în totalitate și necondiționat cu toate clauzele prezentului document.

*** Reguli referitoare la imagini

*** Este permisă adăugarea unor imagini de tip catalog în cadrul unui Anunț doar dacă adaugi cel puțin o poză făcută de tine care să fie reprezentativă pentru produsul sau serviciul comercializat;

*** Imaginile utilizate trebuie să fie clare și să reflecte realitatea

*** Imaginile care nu au legătură cu serviciul comercializat vor fi șterse de către moderatorii site-ului

*** Imaginile care conțin watermark-uri, sigle sau alte însemne ale altor website-uri vor fi șterse de către moderatorii

*** Imaginile utilizate trebuie să nu aibă nicio restricție, fiind interzisă utilizarea unor imagini care sunt grevate de drepturi ale unor terți, în special de drepturi de proprietate intelectuală ale unor terți.

  1. Eligibilitatea, înregistrarea și anularea
  • site-ul   este destinat persoanelor fizice și/sau juridice cu vârsta de cel puțin 18 ani și capacitate deplină de exercițiu.
  • Crearea unui cont pe site-ul  poate fi făcută fie prin înregistrarea cu contul folosind adresa de e-mail+o parolă. Prin înregistrare, Utilizatorul confirmă că are cel puțin 18 ani. Datele profilului creat pe site-ul trebuie să fie reale, complete și actualizate. Nu sunt permise înregistrări multiple cu aceeași adresă e-mail.
  • Datele de autentificare sunt confidențiale. Îți recomandăm să îți iei măsuri de precauție și să îți alegi o parolă puternică, pe care să nu o dai nimănui.
  • În cazul în care, din diverse motive, dorești să renunți la contul tău gratuit pe site-ul , trimite-ne un e-mail pe adresa specificata in site la contact și îți vom dezactiva contul, iar toate anunțurile tale vor fi retrase de pe Site. După dezactivarea contului, putem păstra pentru o perioadă de 12 luni informații referitoare la conținutul publicat de tine. În acest caz, conform politicii de confidențialitate și a protecției datelor cu caracter personal, Site-ul poate furniza detalii referitoare la un Anunț (indiferent de natura lor) numai organelor competente, în urma unei solicitări oficiale primite din partea acestora.
  • După dezactivarea contului și retragerea tuturor anunțurilor de pe site, nu putem garanta eliminarea imediată a rezultatelor de căutare în motoarele de căutare. Indexarea motoarelor de căutare este independentă de site-ul nostru.
  • Ne rezervăm dreptul de a șterge sau edita orice Anunț care nu respectă Termenii și Condițiile, în orice mod. Te vom informa despre motivul modificării. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a bloca sau dezactiva un cont dacă primim raportări repetate referitoare la unul sau mai multe anunțuri care nu respectă cele menționate în prezentul document, al căror conținut nu este conform cu realitatea ori încalcă în orice alt mod vreo prevedere legală și poate aduce prejudicii securității activităților altor utilizatori ai site-ului .